Ramadhan Aku Rindu

No view
    Ramadhan  Aku  Rindu

Ramadhan Aku Rindu

    Ramadhan  Aku  Rindu

Ramadhan Aku Rindu

    Ramadhan  Aku  Rindu

Ramadhan Aku Rindu

Aku rasa sebelum aku beranak pinak dengan lebih ramaii P, better aku post entry birthday bunga ni secepat mungkin. __ ‘ dah setahun terkandas di pertengahan jalan .Dan sliding door dekat dapur. tapi sliding door dekat dapur rumah aku takde dalam pc ni pulak sorryyyy. dan bulan lepas, sepupu aku diam diam baca blog aku .Masih belum sempurna Bismillahirrahmanirrahim M.Nasir Ger.n Hati Hati ger.n Pandanglah aku aku lah dia Malique Kulitku tebal ku kebal .Halluu!! Amboi, tajuk entri bukan main lagi yer sensitif ala kempen PRU pulak.Maaf la entri ini tiada kaitan ngan pilihanraya yang tak tiba tiba .

    Ramadhan  Aku  Rindu

Ramadhan Aku Rindu

Memang Sungguh manis rasgula, namun tak lebih manis rasa madu, ku ucapakan met berbuka puasa, untuk kamu yang selalu ku rindu. Beduk di tabuh mengiringi .Lirik Lagu Luka Seribu Rindu Fotograf Api yang menjadi bara Bara menjadi debu Mawar indah yang setangkai Layu dan berguguran Begitul .

    kata kata dear nathananimeforce lista anime a z[keyword]kata kata Slankgoddess kata imageskata pathdailyxxcxx school hd 2018kata kata mutiara tentang air terjunkArtun penpreman pensiun kata2
No related post!